De Ontspannen Veganist

Inspiratiedag

Vegan Inspiratiedag

Lieke Angenent en Marie-Louise Kroeze organiseren een ontspannen, voedzame en leerzame dag voor lichaam & geest in het mooie Twentse landschap, gelegen in Overijssel.

De ochtend staat in het teken van ontspanning. We beginnen met rustige yogaoefeningen. De muziek op de achtergrond helpt je om te ontspannen en te voelen zodat je dichter bij jezelf komt en spanning los kunt laten. Je gaat letterlijk en figuurlijk meer ruimte ervaren. We zingen mantra’s om bij je hart te komen, je hart te openen. De trillingen van de  klankschaalmeditatie zorgen na afloop van de oefeningen voor een diepe staat van ontspanning.

Tussen de middag kun je genieten van een heerlijke plantaardige lunch.

’s Middag geeft Lieke een lezing over plantaardig eten (vegan). Lieke geeft o.a. tips waar je op moet letten met een vegan eetpatroon en er is gelegenheid om vragen te stellen.

Na afloop krijg je een mooie goodiebag met o.a. vegan lekkernijen, diverse info en recepten mee naar huis. Tevens krijg je een gratis ticket voor het webinar Voeding & Ontspanning.

P.s.: Met mooi weer kunnen we het programma in de buitenlucht doen.

Datum: zaterdag 5 oktober 2024

Tijd: 10-15.30 uur

Kosten: 89,- Euro p.p. (per dag) Leden van de NVV krijgen 10% korting

Locatie: Yoga Tubbergen, Kloosteresweg 12, Albergen (Twente, Overijssel) 

Wie zijn wij?

Marie-Louise Kroeze is yogadocente, vegan en eigenaresse van Yoga Tubbergen (www.yogatubbergen.nl). Lieke Angenent is eigenaresse en plantaardig diëtist van Diëtistenpraktijk Friska (www.friska.diet) en ook vegan.

Samen willen we bijdragen aan een gezonde, duurzame en diervriendelijke wereld. Door te leren om meer ontspannen in het leven te staan en te bewegen. Het bewust worden van eetgewoontes en hoe het ook anders kan. Op een gezonde en verantwoorde manier!

 

Voor wie?

  • Voor iedereen die zich wil ontspannen, lekker eten en interesse heeft hoe je gezond plantaardig kunt leven
  • Voor vegetariërs die geïnteresseerd zijn in een vegan leefstijl en deskundige voeding tips kunnen gebruiken in combinatie met ontspanning
  • Voor vegans die samen met gelijkgestemden en geïnteresseerden, heerlijk willen ontspannen en eten
  • Voor moeders die hun kind opvoeden met een vegan leefstijl en heerlijk willen ontspannen met gelijkgestemden
  • Voor moeders die hun kind opvoeden met een vegan leefstijl en deskundige voeding tips kunnen gebruiken
  • Voor iedereen die wil bijdragen aan een diervriendelijke en duurzame wereld door ontspannen te leven en bewust te kiezen wat je eet

Wat anderen zeggen

Ik vond het een geslaagde dag! Ik was benieuwd naar het veganistisch eten en de presentatie hierover. De presentatie over plantaardige voeding was zeer interessant. Yoga is altijd fijn om te doen. En het was fijn om yoga op muziek te ervaren. Het was een mooie combi!

Janke

Ik was nieuwsgierig m.b.t. de informatie over plantaardige voeding. Deze info was goed en interessant. Het was een ontspannen en leerzame dag! De yoga danza oefeningen waren ook prettig.

Ivonne

Nog meer reacties zijn: Een mooi initiatief om mensen kennis te laten maken met yoga en veganisme. De lezing was heel informatief en kundig! De Yogadanza oefeningen waren bijzonder, een nieuwe ontdekking!

Word lid (gratis) van de

Ontspannen Veganisten Community

error: Kopiëren van content is niet toegestaan