Marie-Louise Kroeze

De Ontspannen Veganist

Hier zie je me o.a. tomaten plukken uit onze voedseltuin – samen met mijn hond, Napo, hij komt uit een asiel in Spanje – in de voedseltuin bij de schutting waarin we geslaagd verticaal moestuinieren- en doe ik yoga, mijn passie en werk, in het bos.

Wie ben ik?

Mijn naam is Marie-Louise Kroeze. Ik woon samen met mijn vriend en  hondjes. Ik ben yogadocent en veganist.

Ik heb een eigen yogastudio in Tubbergen (Yoga Tubbergen) waar ik o.a. yogalessen, klankschaalmeditaties en massages geef.

Alles wat ik in mijn leven geleerd en gedaan heb valt nu samen in mijn bedrijf De Ontspannen Veganist. In een vorm waarin bewust, ontspannen leven en eten en mijn liefde voor de dieren en natuur centraal staan.

Door mijn opleidingen aan de Hotelschool en Yoga & Wijsbegeerte (Saswitha) en het werken in de Wellness is er ooit een zaadje gelegd voor mijn huidige leefstijl en bedrijf.

Bewust leven en eten op een ontspannen manier. Aan de lijve ervaar ik dagelijks wat mijn leefstijl met me doet. Vitaliteit is voor mij een groot goed. Het is de motor waarop alles draait. Op een gezonde manier veganistisch eten, dagelijks bewegen en geestelijk en lichamelijk in balans proberen te blijven speelt hierin een grote rol. Het vers kunnen eten uit eigen voedseltuin is de kers op de taart!

Graag deel ik mijn kennis en ervaring omdat ik het jou ook zo gun!

Liefs Marie-Louise 

 

 

Word lid (gratis) van de

Ontspannen Veganisten Community

error: Kopiëren van content is niet toegestaan