We hebben als eerste allemaal verschillen en overeenkomsten met elkaar. In sommige dingen herken je elkaar en in andere helemaal niet. De overeenkomst tussen een Ontspannen Veganist en een andere veganist is dat ze beiden veganist zijn. Klinkt simpel toch? Maar wat maakt nou een veganist ontspannen?
 
Als Ontspannen Veganist sta je als veganist bewust in je kracht. Je laat je niet uit het veld slaan en kunt op een ontspannen manier de uitdagingen van een veganistische leefstijl aan. Want als veganist kun je te maken krijgen met verschillende uitdagingen. Zo kun je bv geconfronteerd worden met dierenleed wat je heel erg raakt of met vervelende reacties of onbegrip vanuit de omgeving.
Hierdoor kun je je uit het veld laten slaan of verdrietig worden. Ik denk dat veel veganisten of bijna-veganisten deze gevoelens en emoties wel herkennen.
 
Stel dat je teveel blijft hangen in deze negatieve gemoedstoestand dan kan dit geestelijke en lichamelijke spanning geven. Dat wil je liever niet. Door goed voor jezelf te zorgen kun je weer in je kracht komen. Zorg goed voor je lichaam en je geest. Met voeding waarin nog de meeste levenskracht zit. Door regelmatig yoga en ontspanningsoefeningen te doen. Of mediteren. Hierdoor kom je in je kracht. Als je me al een tijdje volgt weet je inmiddels dat dit mijn leefstijl is. Leven als een Ontspannen Veganist. Niet dat dit elke dag lukt maar je hebt elke dag weer een nieuwe kans!
 
Ik ben zo blij dat ik een methode heb gevonden om mezelf te kunnen transformeren! Dat ik heb geleerd om niet te blijven hangen in het leed en verdriet wat je kunt voelen als veganist. Dat ik deze gevoelens heb weten om te buigen door mijn aandacht te richten op wat het me gebracht heeft. Hoe het mijn leven verrijkt heeft. En dit gun ik jou ook! Weet dat het kan en dat het een mind set is die je kunt oefenen. Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven van mijn veganistische reis? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden. Of wordt lid van mijn gratis community van De Ontspannen Veganisten: (8) De Ontspannen Veganisten Community | Facebook
Je bent van harte welkom!
 
Liefs van De Ontspannen Veganist
error: Kopiëren van content is niet toegestaan